Loading...
Larger font
Smaller font
Copy
Print
Contents
Vidnesbyrd for menigheden bind 8 - Contents
  • Results
  • Related
  • Featured
No results found for: "".
  • Weighted Relevancy
  • Content Sequence
  • Relevancy
  • Earliest First
  • Latest First
    Larger font
    Smaller font
    Copy
    Print
    Contents

    Fasthold lægearbejdet

    FASTHOLD LÆGEARBEJDET
    Cooranbong, N. S. W., den 1.februar, 1899.
    Jeg henvender mig til dem i ansvarsbetyngede stillinger i generalkonferensen og dem som arbejder med sundhedsmissionsarbejdet. Jeg er hvervet til også at tale til Battle Creek-menigheden og til alle vore andre menigheder.
    Jeg er blevet instrueret til at sige, med hensyn til sundhedsmissionsarbejdet, at der er fare for at lægge overvægt på een linie. Men hvad jeg siger på dette punkt må ikke forstås som nogen retfærdiggørrelse af dem som har holdt sig uden for læge-missionarbejdet. Der er mange som ikke har haft forståelse for dette arbejde. De bør nu være meget forsigtige med hvordan de taler om det, for de har ikke forstand på emnet, fordi de ikke har vandret i lyset. Uanset hvilken position de har i Guds værk, bør de være meget forsigtige med at udtrykke følelser som vil tage modet fra og forhindre vore konferenser i at gribe fat i dette arbejde. Den holdning som nogen har indtaget med hensyn til sundhedsmissionsarbejdet kan umuligt give deres ord om dette emne, nogen vægt. De er ikke klarsynede; deres dømmekraft er forkvaklet.
    VM8 166.1

    Der er brug for alle grene i arbejdet, men alle værkets grene skal være under Guds ledelse. Sundhedsmissionsarbejdet skal over for Guds sag være ligesom legemets højre hånd. Det ville ikke være godt om hele legemets styrke gik ud i legemets højre hånd, det ville heller ikke være godt for Guds sag om hele styrken blev brugt på sundhedsmissionsarbejdet. Tjenesten i ord må støttes og der må være en enstemmig, fuldkommen enhed, i Guds arbejde. Dem som ikke har følt interesse for sundhedsmissionsarbejdet, behandler Guds sags højre hånd respektløst. Lad alle disse ændre deres indstilling til dette arbejde. Lad dem sige så få ord så muligt indtil de har den rette indstilling. Tavshed er veltalenhed når sindet ikke er helliget og derfor ikke kan se åndelige ting.VM8 166.2

    Larger font
    Smaller font
    Copy
    Print
    Contents