Loading...
Larger font
Smaller font
Copy
Print
Contents
Råd til sabbatsskolearbejdet - Contents
  • Results
  • Related
  • Featured
No results found for: "".
  • Weighted Relevancy
  • Content Sequence
  • Relevancy
  • Earliest First
  • Latest First
    Larger font
    Smaller font
    Copy
    Print
    Contents

    Værdig til lang tjeneste.

    Sabbatsskolen bør være et sted hvor sandhedens juveler er gennemsøgt og befriet fra deres vildfarende omgivelser, og sat på deres rigtige sted i evangeliets struktur. Værdifulde ædelstene af sandheden, der længe ikke har været i syne, er nu genindført for Guds børn. Temaet om retfærdiggørelse ved tro, Kristi retfærdighed, burde fremlægges i vore skoler, så de unge og børnene kan forstå disse vigtige emner, og lærere og elever kan kende frelsens vej. Indviede og helligede principper der knyttet til frelsensplanen har længe været mistet af syne, men de må genindsættes på deres rigtige sted i frelsesplanen, og gøre sig klar i deres himmelske lys, og trænge ind i det moralske mørke hvori verden er indhyllet.
    Lad de unge give agt på den vise mands ord, “Stol på Herren af hele dit hjerte, og støt dig ikke til din egen indsigt.” Lad mennesker gå sagde, under bøn, og forsigtigt for Herren, i en stadig afhængighed af ham, og samtidig anvende alle deres kræfter, udnytte alle deres anledninger, stole på alt hvad Herren kan gøre med alle deres indviede evner. Lad dem spørge for et hvert skridt de tager, “Er dette Herrens vej?” Ydmyghed er et karaktertræk for dem som har sand visdom, og det er lige meget hvad der kan være deres evner, de vil ikke være selvsikre og pralende.
    Gud kalder på unge mænd og kvinder til at omgærde sig selv med livslang, alvorlig gerning i sabbatsskole arbejdet. Krampagtige anstrengelser vil ikke hjælpe til at udrette meget godt, eller til at gøre dig til en fremgangsrig arbejder i Guds værk. Ved en tålmodig fortsættelse i at gøre godt, går du hen og bliver arbejdere med Gud. Du skal anse dig selv for at være en Guds tjener for dagen. Vær en flittig arbejder for dagen, og hold øje med at du ikke gør krogede stier for dine fødder, for ikke at den haltende vendes bort fra retskaffenhedens sti ved dine misgerninger. — TSS 52, 53.
    RSSA 12.1

    Larger font
    Smaller font
    Copy
    Print
    Contents